Cartea printului Harry este acum in librariile din Romania

Cartea printului Harry a lasat lumea cu gura cascata, deoarece nu s-a asteptat nimeni ca dezvaluirile facute de autor sa fie atat de sincere si detaliate. Este o carte ce a fost promovata cu mult timp inainte sa apara.

Parte din promovarea aceste carti de scandal a fost chiar si seria de episoade Netflix, in care Harry si Meghan Markle (sotia sa) au facut remarci la adresa familiei regale din Marea Britanie.

Harry acuza familia regala britanica in noua sa carte

Cei doi, Harry si Meghan, sustin ca familia regala britanica i-ar fi "vandut" presei de scandal, in schimbul primirii de "protectie" din partea jurnalistilor indiscreti. Familia regala nu a comentat cele semnalate de cuplul mutat in Statele Unite ale Americii.

Cartea scrisa de printul Harry se gaseste acum si in Romania, tradusa in limba romana. Mai multe detalii despre acest subiect puteti citi aici: https://printul-harry.ro/carte-printul-harry-romania-limba-romana-traducere/ 


Despre

DSS Brasov este portalul brasovean care iti aduce stirile cele mai calde din tot judetul Brasov. Noi te ajutam se afli ce se intampla in judetul tau.